GRATIS: Gedetailleerd offerte.     -     GRATIS: Vrijblijvend plaats bezoek.     -     GRATIS: Aanbrengen van standaard beschermingen.     -     GRATIS: Afvoer straalmiddel & stofzuigen.
ADRES Emiellei 27, 2930 Brasschaat
E-MAIL info@air-concept.be

Logen van deuren en slagluiken


Wil u uw houtwerk nieuw leven inblazen? Geef uw oude houten deuren en slagluiken een hedendaagse look door middel van logen!

Waarom voor
Air Concept kiezen?

  • Verzorgde kwaliteit & service
  • Gratis offerte & plaatsbezoek
  • Aanbrengen van beschermingen
  • Opkuis achteraf
  • Zeer verzorgde nabehandeling, met eventueel voorleggen van staaltje ter goedkeuring

 

WAT IS LOGEN?

Logen is een techniek om oude verflagen, vernissen, beitsen enzovoort op alle houtsoorten te verwijderen. De techniek is in het bijzonder geschikt voor eiken deuren en houtsoorten zoals pitch pine en grenen fineerhout. Na het logen geven wij uw deuren de oorspronkelijke blanke, lichte, natuurlijke look terug.

Tijdens het logen wordt het hout in een dompelbad met speciale chemicaliën geplaatst. Hierbij wordt het hout en de lijmverbinding niet aangetast, maar worden enkel de verf- en vernislagen opgelost.

 

SPECIALISATIE IN LOGEN VAN DEUREN

De gemiddelde kost om één standaarddeur te logen bedraagt slechts vanaf 80 euro (vanaf 4 standaarddeuren zonder glas).
U kunt zonder enig probleem de deuren bij ons afleveren na telefonische afspraak. Het enige wat u moet doen is zelf alle beslag verwijderen, en dan zeker de krukken en de sloten.
De kwaliteit van het loopwerk wordt uiteraard bepaald door de houtsoort en de bestaande afwerkingslaag.
Logen gebeurt steeds op risico van de eigenaar. Air Concept kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade door het loogwerk.

 

Interesse? Contacteer of bel ons (0475/467 060) met vragen.

 

Of vraag een offerte aan!